Категорії
Новини

Скільки коштують ремонт та регулювання вікон у Києві

На жаль, немає вічних механізмів та конструкцій. Металопластикові вікна не є винятком. Рано чи пізно настає момент, коли якась частина віконної конструкції виходить з ладу і виникає необхідність ремонту або повної її заміни. Компанія Vizer пропонує послуги з встановлення, профілактики та ремонту вікон у Києві. Адже незначний ремонт вчасно може запобігти серйознішим витратам пізніше. Ціни на всі види послуг наведені на сайті компанії.

Як правило, обслуговування металопластикових конструкцій зводиться до регулювання механізму або заміни фурнітури. Однак іноді виникає необхідність заміни більших елементів.

Коли потрібний ремонт пластикових вікон

Правильне користування металопластиковими профілями забезпечує довгі роки їхньої служби. Але чималий внесок у продовження експлуатації належить і професійному обслуговуванню вікон. Наведемо приклади:

  • інтенсивна експлуатація приведе рано чи пізно до фізичного зношування (у такій ситуації найчастіше виходять з ладу фурнітура, ущільнювачі);
  • неправильне використання: не можна постійно з силою зачиняти вікна, вішати щось важке на стулки тощо;
  • поява механічних пошкоджень на склопакеті: сколи, тріщини, поява вологи між склом (у такому разі, як правило, рекомендується замінити склопакет);
  • пошкодження на самому ПВХ-профілі.

Ремонт металопластикових вікон у Києві – затребувана послуга. Фахівці компанії Vizer проводять швидке та якісне обслуговування конструкцій. Сервіс зазвичай зводиться до двох рішень: регулювання механізмів або заміна вікна.

Звичайно, ремонт обійдеться набагато дешевше і буде виконаний швидше за часом. Адже повна заміна спричинить не лише значні фінансові витрати. Це означає ще й витрати часу та сил, а також накопичення сміття та шум від демонтажу та встановлення нових вікон.

Зазвичай, виробники металопластикових профілів вказують термін експлуатації близько 50 років. Тому за відсутності дефектів на самому профілі (немає тріщин, відколів, змін кольору) немає необхідності змінювати всю конструкцію вікна. Достатньо замінити фурнітуру або склопакет.

Своєчасний ремонт – запорука тривалої служби вікон

Бувають ситуації, коли поломка не є критичною, і власники житла просто не звертають на це уваги. Однак варто пам’ятати про те, що невелика проблема зараз може з часом призвести до серйознішої несправності, усунення якої вимагатиме серйозних додаткових витрат. Вартість робіт залежатиме від виявленої проблеми. Якщо почала гірше закриватися стулка, погано працює ручка, дме із закритого вікна, з’явилися механічні пошкодження або виникли інші ознаки некоректної роботи, варто звернутися до професіоналів. Досвідчені майстри Vizer швидко визначать та усунуть проблему ще на початковому етапі. В результаті вікна й надалі зберігатимуть затишок у вашому будинку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи