Категорії
Новини

Як захистити магазин від злодіїв і витратити на це оптимальну суму?

Антикражні системи виявляють спроби незаконного винесення товару межі магазину. Вони відрізняються компактністю, непомітністю дії та високою ефективністю. Такі системи давно стали звичним аксесуаром роботи продовольчих та промислових маркетів. Щоб заощадити, можна придбати антикрадіжки Б/У https://resteq.com.ua/ua/g26880231-antikrazhnye-sistemy в інтернет-магазині RESTEQ.

Як працює антикрадіжна система та наскільки вона надійна?

До будь-якого сейфа можна підібрати ключ, а будь-якого продавця – обвести навколо пальця, добре сховавши товар. Але сучасні антикрадіжки практично зводять дії зловмисників до нуля. Все завдяки різноманітності таких систем та способів їхньої дії. Найпопулярнішими є три варіанти антикражної системи:

  • радіочастотні;
  • акустомагнітні;
  • електромагнітні.

Радіочастотні – класичні версії антикрадіжних систем. Їхня дія заснована на спрацьовуванні мітки, закладеної в товар. Якщо мітку деактивовано, покупку забирає новий її власник після того, як розплатиться на касі. А от якщо товар із радіоміткою спробують пронести повз датчик, він миттєво спрацює і вкаже на правопорушника. Система практично не схильна до зовнішнього впливу і в 99% випадків спрацьовує на виході. Просте програмування та контроль, а також універсальність застосування характерні для цієї системи.

Не менш популярними є антикрадіжні системи, виконані за технологією акустомагнітного визначення переміщення товарів по торговому залу. Важлива перевага та відмінність – можливість встановити на широкому проході, що особливо підійде для супермаркетів чи торгових залів із широкими проходами чи великими зонами для реалізації.

Третя із зазначених систем побудована також на взаємодії мітки та датчика. Вона електромагнітна. Застосовується для дуже малих міток та ярликів з мітками, тому їх можна розмістити на стильному одязі чи взутті, електропобутових приладах і навіть найдрібніших товарах, які мають велику цінність.

Конструкція антикрадіжних систем

Сама система складається з двох основних частин – міток та детекторів. Також для ефективної роботи необхідні пристрої для знімання міток або їх деактивації. Пристрої для деактивації допомагають швидко визначити місце розташування мітки в будь-якій системі та запобігти спрацюванню системи захисту.

Купити антикрадіжні системи для забезпечення економічної безпеки комерційного підприємства варто в магазині торгового обладнання та споживчих товарів Retail Store Equipment. Ознайомитись з асортиментом продукції можна у розділі «Товари».

Чи можна використовувати антикрадіжні системи, що були у використанні?

Абсолютно не обов’язково оснащувати магазин дорогими новими пристроями для захисту від крадіжок. Навіть вживані системи, представлені на сайті компанії RESTEQ, мають високий рівень надійності експлуатації. Тому при запуску нового магазину можна купити антикрадіжні системи бу – вони працюватимуть так само ефективно, як і нові.

Термін служби систем визначається зносом датчиків та програмним наповненням систем. Це дає можливість інтегрувати їх у нову відкриту точку з мінімальними часовими та трудовими витратами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи