Категорії
Новини

Салон-магазин “Соло Двері” – десятки брендів в одному місці

Салон-магазин «Соло Двері» понад 10 років представляє широкий асортимент якісних дверей для квартир, приватних будинків та офісів. Компанія співпрацює із 46 брендами з України, країн ЄС та Туреччини. Відвідавши салон компанії поряд з м. Лівобережна, ви легко оберете собі підходящі двері у Києві з наступним монтажем у місті та передмісті.

Компанія пропонує вхідні, міжкімнатні, розсувні, приховані та протипожежні двері. У салоні представлені моделі різних цінових категорій. Тут ви знайдете вироби з металу, дерева, скла, ПВХ та МДФ. Салон-магазин дає на власні очі порівняти різні моделі: колір, фактуру, дизайн. Ви можете перевірити зручність дверної ручки, а консультанти «Соло Двері» допоможуть вибрати надійну фурнітуру. Також можна оформити замовлення на сайті у зручний для вас час. Ви можете купити двері, перебуваючи вдома, в дорозі або в будь-якому іншому місці.

Як успішно замінити двері у Києві?

Щоб користуватися новими дверима довго та комфортно, «Соло Двері» рекомендує дотримуватися кількох правил. Отже, потрібно:

  1. Провести коректні виміри. Від цього залежить якість встановлення дверей. Ви можете визначити розміри самостійно або звернутися до замірників, які успішно займалися цим десятки разів. Замовити послугу вимірів можна на сайті за півхвилини.
  2. Вибрати матеріал та модель з урахуванням особливостей експлуатації. Наприклад, двері для ванної кімнати повинні бути стійкими до дії вологи. Менеджери компанії допоможуть розібратися у численних варіантах та визначитися з потрібним вам виглядом.
  3. Якісно провести монтаж. Ми розраховуємо, що наші двері (Київ) служитимуть не один рік. Це реально, якщо їх встановить фахівець. Компанія надає послугу монтажу проданих дверей та гарантує її якість.

Компанія «Соло Двері» багато років є офіційним представником найкращих виробників. Завдяки цьому в салоні-магазині так легко знайти потрібний вам дизайн моделей та купити двері у Києві за прийнятну суму. Компанія дає гарантію від 1 до 5 років, залежно від типу дверей.

Найвигідніші пропозиції ви знайдете на сайті в розділах «Розпродаж» та «Економ варіант». Спеціально для екстреної заміни передбачено послугу «Доставка на завтра»: представники компанії ставлять двері в резерв і вже наступного дня привозять їх замовнику. Окрім продажу дверей, «Соло Двері» готові взяти на себе супутні послуги щодо їх заміни: демонтаж старих дверей, розширення отвору, встановлення порога, поклейка лиштви, встановлення плінтусів тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи