Категорії
Новини

Вінілова підлога в кухні та ванній кімнаті: практичність та стиль

Що таке вінілова підлога? Це найбільш вдале поєднання краси природи та наукових інновацій втілене в практичний будівельний матеріал. Його унікальні технічні характеристики, дозволяють використання в кухні, ванній кімнаті. Витончена вінілова підлога для кухні, імітуюча структуру мармуру, цінної деревини, підкреслює чистоту інтерʼєрного стилю. 

  1. Переваги використання вінілової підлоги в приміщеннях з високою вологістю

Особливі приміщення потребують матеріалів з відповідними властивостями. Вініл повністю відповідає вимогам. У порівнянні з іншими популярними підлоговими покриттями володіє такими перевагами:

  1. Міцність і довговічність. Вінілове покриття для підлоги має щільну багатошарову структуру, наділену стійкістю до механічних пошкоджень, температурних коливань, впливу агресивних миючих засобів. Зберігає естетичний вигляд весь період використання.
  2. Водостійкість. Гідрофобний матеріал, зʼєднувальні замки не пропускають вологу, не деформуються і не втрачає колір.
  3. Придатність для облаштування підігріву. Мінеральна основа вінілу має високі показники теплопровідності.
  4. Простий догляд. Рівне, гладке покриття легко миється. Візерунок не стирається, колір не змінюється.
  5. Безпека та екологічність. Найбільш вразливими в домі вважаються кухня та ванна. Вінілова підлога нековзка, приємна на дотик, має антистатичні властивості. Матеріал не містять важких металів, фталатів, інших шкідливих речовин. На відміну від лінолеума не виділяє запаху під дією високих температур в вологому середовищі.

Укладання вінілової підлоги з застосуванням фінського клею KIILTO/ захистить від появи плісняви та грибка.

Поради щодо вибору та догляду

Щоб підлога слугувала десятиліття, зберігаючи новизну, варто обирати продукцію відомих брендів. В інтернет-магазині PROFloor представлений багатий вибір покриття SPC Barlinek.

Якісна кварцвінілова плитка прирівнюється за міцністю до граніту. При цьому вона гнучка, її легко різати та укладати. Єдиний недолік — несумісність з гумою. Меблі з гумовими коліщатами залишатимуть стійкі сліди. Кварц вінілова підлога, недоліки якої можна легко усунути, є ідеальним вибором для приміщень з підвищеною вологістю.

  1. Де купити вінілову підлогу?

Інтернет-магазин PROFloor реалізує продукцію всесвітньо відомих брендів. Тут першокласна вінілова підлога, недоліки в якої просто відсутні, пропонується за розумною ціною. Кваліфікований персонал завжди готовий розказати, якими властивостями володіє вибрана вінілова підлога купити яку можна за доступною ціною. Діють акції та реальні знижки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи